Horváth Gábor vendégséfünk vezetői képességei a szakmájában már az első években feltűntek feletteseinek, hiszen már egészen fiatalon részlegvezetői pozíciókat tölthetett be, így több évtizedes tapasztalatot szerzett kisebb-nagyobb csapatok teljes körű irányításában. Legutóbb a mádi Gusteau étterem (Gault&Millau Év Étterme 2017) konyháját indította el és vezette tíz éven keresztül. A konyha egy különleges világ, ahol szigorú szabályok uralkodnak, miközben művészet is folyik, hiszen minden tányér egy-egy műalkotás is egyben.
A Rosinante főzős workshopjain betekintést nyerhetünk abba, hogy hogyan lehet hatékonyan működtetni akár egy olyan csoportot is, amelynek tagjai nemhogy nem összeszokott csapatként dolgoznak, de teljesen idegenek egymás számára: a csoporttagok képességeinek megfigyelése, a feladatok hatékony elővezetése és delegálása, szigorú elvárások, és ezek teljesítéséhez pontos utasítások, ugyanakkor mégis fesztelen hangulat és humor, illetve folyamatos jelenlét és monitorozás, ha segítségre vagy kontrollra van szükség. 3 fogás készül el Gábor vezetésével élménykonyhánkban, a workshop kb. 2,5-3 órás.
Ára: 21 000 Ft/fő
A főzőtanfolyam minimális létszáma 10 fő, 10 fő alatt 200 000 Ft/csoport a részvételi díj.
Foglalás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.