Alternatív szöveg

Aktuális

A PAPÍR CSODÁI, kreatív csapatépítés a Rosinante-ban!

Papírmerítés Várbíró Kinga iparművész vezetésével

Az újrahasznosítható papírokkal rengeteg új és izgalmas dolgot hozhatunk létre. Szétdarabolva és feláztatva a kiválasztott papírt, virágokat és leveleket, színes szalagokat, fonalakat és különböző fűszereket is belekeverhetünk. Hamar meg lehet tapasztalni a fűszerek karakteres illatuk mellett színező hatásukat is.

Van már olyan műalkotás a céges irodában amelyiken minden kolléga szerepel?

Nálunk a Rosinante-ban erre is van megoldás! Százi Ildikó kreatív művész vezetésével olyan képet készítenek a csapattagok, amelyre mindenkinek a kontúrja a személyiségére jellemző pózban kerül fel egy közös nagy lapra, egy különleges megvilágítás segítségével. Ezek után a sok-sok összemosódott kontúrból készül egy színes nagy közös műalkotás.

Húsvét a Szigeten április 14-17. között!

Az első igazán tavaszi ünnepre várjuk a nagyokat és a kicsiket, hogy április közepén az első igazi meleg napsugárban fürdőzve töltődhessen az egész család! Ezen a hétvégén húsvéti ételekkel, programokkal készülünk! A Dunakanyarban ébredező természettel, kirándulásokkal, kertben pihenéssel, mini főzőtanfolyammal, meleg vendégszeretettel várjuk önöket!

A tangó Dél-Amerika egyik legizgalmasabb és legszenvedélyesebb tánca. Szeghalmi Endre és Serbán Andrea vezetésével szeretnénk veled is megismertetni március 11-én ezt a különleges világot.

Szombaton délután 3 órás aktív tánctanulásra hívunk, melyre egyedül és párban is jelentkezhetsz, NEM szükséges hozzá táncos előképzettség, előzetes tánctudás.

A tánc után egy autentikus argentin vacsorával zárjuk ezt az aktív napot.

Szeretné meglepni párját házassági évfordulójuk alkalmából? Jöjjenek el a Rosinantéba, és mi megszervezzük a meglepetést kedvese számára!

17.000 Ft/fő-től

Csapatépítő ötleteink képekben!

Hogyan fejlődhet a csapat a Rosinantéban?

Rengeteg ötletünk van, melyekből ki-ki kedvére válogathat.

Duális képzés a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és a Kodolányi János Főiskola együttműködésében!

Tanuld meg a szakma minden részét és még annál is többet nálunk a Szentendrei-szigeten!

Jelentkezz a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és a Kodolányi János Főiskola Turizmus-vendéglátás szakának duális képzésére!

Kövessen minket!
Így nem marad le semmiről!
Klubkártya
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel és értesüljön kihagyhatatlan ajánlatainkról!