MEGTELTÜNK!
2020.02.22-én újra tavaszváró Mini SVÉT-et rendezünk Szigetmonostoron, a Rosinante Fogadóban.
Idén főszerepben a téli zöldségek!
A randevún az alábbi stílusos vidéki éttermek vesznek részt:
• Kistücsök Étterem (Balatonszemes)- Jahni László séf
• Nomád Hotel és Glamping (Noszvaj)- Simon János séf
• Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma)- Gyurik Gábor séf
• Macok Bisztró és Borbár (Eger)- Macsinka János séf
• Almalomb-Kulináris Kitérő és Találkozóhely (Hosszúhetény) Csonka Gergő séf
• Rosinante Étterem és Fogadó (Szigetmonostor)- Jónás Gábor séf
Meglepetés vendégek idén:
Szabi A Pék, aki fantasztikus fánkokkal, kovászos kenyérrel készül.
Bemutatkozik Horváth Gábor séf új szerelemvállalkozása is a Séf és a Kertész, ők zöldségkrémeket, zöldséglekvárokat, mártásokat kóstoltatnak majd.
Helyi sajtokat, mézet is kóstolhattok február 22-én.
A Rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A hat étterem séfjei kóstolómenükkel készülnek, melyeket 1500-2500 Ft/adag áron tudtok majd megkóstolni. A részletes menüsort hamarosan megmutatjuk.
A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A vendégeket három turnusban fogadjuk.Szeretnénk kérni, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan el tudnak jönni hozzánk február 22-én, mert a ház befogadóképessége limitált.
12.00 Első turnus
14.00 Második turnus
16.00 Harmadik turnus
A rendezvény a fogadó fűtött, belső helyiségeiben zajlik, de a program idejére a kertben felállított sátrat is fűthetővé varázsoljuk.
Lesz mini piac is, ahol a vendégek megkóstolhatják a szigetmonostori helyi termékeket, és beszélgethettek a termelőkkel.
Gyermekjátszóval is készülünk.
Gyertek el hozzánk, űzzük el vidámsággal a februári szürkeséget!
6 SVÉTterem, 12 étel, 1 világnézet – stílusos vidéki vendéglátás